jueves, 3 de diciembre de 2009

Resolució per la llibertat pels tres cooperants de Barcelona Acció Solidària

La JSC del Barcelonès Nord vol mostrar el seu rebuig pel segrest dels tres cooperants de Barcelona Acció Solidària i donar tot el suport a les famílies.

Un dels valors que defensem com a joves socialistes, és el valor de la solidaritat; una solidaritat sense fronteres, que ens fa somniar en un món més just i solidari. Com a joves socialistes, sempre defensarem aquelles accions que ens ajudin aconseguir la utopia d’un món sense desigualtats, un món on tothom gaudeixi de les mateixes possibilitats.

Per aquest motiu, no podem entendre com màfies organitzades al voltant de fanatismes religiosos són capaces de perjudicar aquelles persones que voluntàriament decideixen ajudar els que més ho necessiten.

Volem recordar que la llibertat d’una persona no té preu, com ho tampoc té el valor de la solidaritat. Com a joves socialistes, recolzem i donem tot el suport a les ONG que participen en projectes solidaris en zones d’alt risc, tot reclamant als països receptors d’aquestes ajudes, una major implicació en la seguretat per aquestes. Cal que estiguem totalment segurs que el treball realitzat per les ONG es pot fer d'una forma segura i efectiva, no podem permetre que màfies sense escrúpols es beneficiïn de forma abusiva de les ajudes del món desenvolupat.

Des de la Joventut Socialista del Barcelonès Nord recolzem a tots els cooperants i activistes que lluiten per intentar millorar la vida de milions de persones en situació de extrema pobresa, i encoratgem a la societat a participar d’aquests projectes d’ajuda humanitària, tot reclamant les mesures adients per assegurar-nos que l’ajuda arriba als seus destinataris de la forma més segura i fiable.

JOVENTUT SOCIALISTA DEL BARCELONÈS NORD

No hay comentarios:

Publicar un comentario